pátek 30. prosince 2011

PragoFFest 2012 - RPGA

Jestli se komukoliv zdá, že se toho na české RPG scéně moc neděje, máme tu pro něj něco čerstvého, voňavého a výživného, zdravého a přesto sladkého. Máme tu pozvánku na PragoFFest 2012. Před Vánoci je tak akorát čas na to roztáhnout si žaludek pokrmem, jenž viděl cukr a tuk jen z dalekohledu. Račte ochutnat…


RPG Aliance zve všechny tvůrčí bytosti, mírumilovné adminy, křehké slečny i velká internetová zvířata k účasti na PragoFFestu 2012! A slovem zvát míníme: Přidej se k RPGA!

Nikdo dneska nechce kupovat zajíce v pytli. Kdo jsme a co děláme? RPG Aliance je projekt skupiny lidí z různých serverů), kteří chtějí českou RPG komunitu posunout o kus dál - sjednotit, uspořádat společné akce, vytvořit něco unikátního a jedinečného. Jestli Ti to takhle stručně nestačí, přečti si víc.

Pro zaryté fanoušky, hardcore hráče i jen občasné diváky a čtenářky milostných románů připravujeme program, který nikoho nenechá na holičkách. PragoFFest je tradiční akcí, druhým největším republikovým setkáním fanoušků sci-fi a fantasy. Rezervuj si svůj čas od 2. do 5. února 2012.
RPG Aliance na PragoFFestu bude hrát významnou roli! Dvě přednáškové místnosti! Herna plná nových i profláklých deskovek a figurkových her a… To nejlepší nakonec - volné hraní RPG metodou plug´n´play (Přišel, viděl, hrál). Pro ty nejzarytější dobrodruhy máme (životní) jistoty funkční čajovny až do rána!
Pokud se už teď nemůžeš dočkat, RPG Aliance stále hledá vypravěče, přednášející, ochotné tvůrce a lektory! I Ty můžeš být jedním z nich! Spousta zábavy o bezesných nocích už před PragoFFestem zaručena ;-) Poznej, kam až sahají Tvé hranice. Poznej své druhy ve zbrani! (tj. v přednášení). Poznej spolupráci na všech FFrontách!

Dvouhlavá organizátorská bestie Apophis & Sargold (abecední pořadí:-)) se už nemůže dočkat…

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)