sobota 27. srpna 2011

Vydání 8. - červenec a srpen 2011
Zase? Kdo to má číst? Noták, vždyť to je jen úvodník

Deprese, ano, přesně ta teď většinu z nás školou povinných provází, když si uvědomíme, že dva měsíce jako v bavlnce jsou v tahu! Dokonce i mě už začaly provázet zlé sny o tom, jak jsem vyvolaný k tabuli a dostávám za pět jen za to, že k ní jdu pomalu.
Potom tu jsou vysokoškoláci a dospělí, kterých se to netýká, anebo si to alespoň myslí. Ale právě naopak, začátek školního roku se osobně hlásí ke každému z nás a nějak se na nás projevuje.
Vysokoškoláci si díky tomu mohou přiznat, že jim zbývá pouze pár pěkných týdnů a ti další buď nakupují tašky a pomůcky pro své milované ratolesti, anebo prostě čekají, kdy vyjde NAMRO a koukají do monitoru.
Čímž se dostáváme k jednomu uvědomění. Jestli jste si doteď myslili, že se vás prázdniny a škola netýkají, musím vás zklamat. Abarin kráčí ve veliké souvislosti s veškerým naším životem. Když jsou vánoce, pěkně vám ho zdobíme, pokud přijde na zkouškové, jeskyně mírně zamrznou a čekají, až se jich majitelé po únavných hodinách učení chopí. A když přijde na prázdniny, mnoho jeskyní se ponechá samolibé rekreaci kdesi na Abu a jede se pěkně ven do přírody, nejlépe do ciziny.
Pořád to však není vše. Jakmile se z té ciziny vrátíme, ještě hůře začne-li školní rok, je načase oprášit/vyzvednout své jeskyně z rekreačních prostředí a pořádně to rozjet. Třeba vás pro to nadchne náš prázdninový dvojdíl? Nebo až ten příští. Každopádně se nám léto řítí za humna a z toho plyne jen jedno: vzhůru do hry, Abarine!

Za redakci Morghot

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)