sobota 27. srpna 2011

HRAJ LARP aneb Komorní podzim

Pozvánka k účasti na zajímavé akci... či spíše sérii akcí.

Ahoj!
Protože máme rádi larp, rozhodli jsme se zorganizovat jeho pravidelné hraní v Praze. Snahou bude od října do prosince uvést alespoň jednu hru týdně. Je to ambiciózní úkol a sami to nezvládneme. Tato zpráva má proto splnit dva úkoly: prvním je předání informací o tom, co se chystá. Druhým, důležitějším, je prosba o pomoc, výzva k podílení se na tvorbě této akce.
Šiř proto, prosíme, tuto zprávu kamkoliv, kde by mohla vzbudit zájem nebo ještě lépe ochotu pomoci při realizaci.

Komorní podzim ve zkratce
Kdy: jednou týdně od října do prosince, den v týdnu i čas začátku není jednotný.
Kde: na různých místech v Praze, která si zajistí sami organizátoři. Věříme, že se sháněním herních prostor si budeme navzájem pomáhat.
Web: bude jednotícím prvkem. Do konce měsíce bude k nalezení na adrese www.hraj.larp.cz (díky larp.cz za hosting). Jak bude vypadat se můžete kouknout na http://sux.cz/af4b
Přihlašování: na jednotlivé hry se otevře vždy 14 dní před konáním hry. Díky ochotě Mad Fairy budeme moci používat jejich propracovaný přihlašovací systém.
Jaké hry: 1. Odznak - Kamil, Pirosh; 2. Škola - Kamil, Břéťa; 3. Moon - Pirosh, Estanor, Filip, Gort, Drrak, Vrabčák (Mad Fairy); 4.Sen noci svatojánské - Morgain; 5. I speak only da truth - Daysir, Drrak, Gordhart, Huan (Mad Fairy) a snad také
6. Křišťál - Iliana; 7. Cesta dlouhým dnem do noci - Reinita; 8. Cena za život - Iliana, Maoren; 9. Bunkr - Lorem Ipsum; 10. MASH - Frael a Ponti; 11. Šotčín - Šotkis; 12. Závěť - Šotkis; 13. Derniéra - Ambeřan a doufáme, že i další
Za kolik: 120 Kč za hráče na hru.

Často kladené otázky:
Q: Proč nebudou uváděny hry od CoMu a od Halahoje?
A: Přestože se nám snažili obě skupiny vyjít vstříc a nabídli nám uvedení zadarmo, stále bychom museli část peněz ze vstupného investovat do cestovného. Raději nyní zachováme co nejnižší cenu her.

Q: Co se bude dít se vstupným?
A: 80 Kč ze vstupného dostane organizátor hry na úhradu nájmu prostor, financování rekvizit a na spotřební materiál. 40 Kč za hráče pak připadne jako odměna člověku, který bude mít na starosti administrativu celé akce. Bude komunikovat s hráči i organizátory a zodpovídat jejich otázky.

Q: Kdo za akcí stojí?
A: Komorní podzim chystá parta dobrovolníků z řad příznivců larpu. Hráčů i organizátorů. Doufáme, že se do organizace zapojí co nejvíce lidí, nejlépe celá komunita. Zapoj se i Ty!

Q: Jak můžu pomoci?
A: Namátkou: starat se o web a plnit jej aktuálními informacemi; napsat krátký a výstižný text (nebo nahrát audio či video) o larpech (komorních) pro úplné nováčky; pomoci s hledáním a zajišťováním míst na hraní; starat se o facebookové a g+ stránky; vytvořit reklamí "vizitky" a mnoho dalších velkých, malých i drobných úkolů. Dobrovolníky dobrovolně koordinuje Kamil na mailu kamil@larp.cz . Rádi bychom, aby se na akci podílelo co nejvíce lidí. Určitě se ozvi a domluvíme se na úkolu, který Ti bude vyhovovat!
Pokud se Ti akce zamlouvá, ale nemáš čas se na ní přímo podílet, budeme vděční pokud ji budeš podporovat vytvářením pozitivní šuškandy - slovem, písmem nebo třeba fanouškováním na budoucích facebookových stránkách.

Zároveň hledáme člověka, který by chtěl pomoci s administrací akce HRAJ LARP aneb komorního podzimu za příslib malé finanční odměny. Pokud jsi takovým člověkem, ozvi se opět Kamilovi na kamil@larp.cz .

Doufáme, že jsme Tě navnadili na podzimní larpy a třeba Tě i přesvědčili k tomu, abys nám pomohl.

Těšíme se na viděnou,
za org tým
Kamil

Informace budou průběžně  na FB: http://www.facebook.com/?sk=h#!/notes/kamil-bucht%C3%ADk/hraj-larp-aneb-komorn%C3%AD-podzim/215567035159081 

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)